ادویه هایی برای کاهش وزن

ادویه هایی برای کاهش وزن
آیا می دانید که ادویه ها به غیر خواص طعم دهندگی به غذاها می توانند به شما در وزن کم کردن نیز کمک کنند. اگر می خواهید در مورد این ادویه بیشتر بدانید این مطلب را مطالعه کنید.

 

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، چاشنی نه تنها به غذا طعم می دهد بلکه باعث کاهش وزن نیز می شود. از این رو یکی از شایع ترین روش های کاهش وزن، افزودن ادویه به غذاست. اغلب کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند فکر می کنند باید غذای بدون ادویه مصرف کنند در حالی که باید متوجه باشند که رژیم کاهش وزن به معنای مصرف مواد غذایی سالم به جای مواد غیر سالم است. بهترین راه برای کاهش دادن میزان کالری دریافتی، افزودن ادویه به مواد غذایی است.

زنجبیل
این ادویه علاوه بر داشتن طعم خوب، خاصیت مدر دارد و حرکت ماده غذایی و مایعات را در سیستم گوارشی بهبود می بخشد. مانع جذب کلسترول در خون می شود و سوخت و ساز بدن را تقویت می کند.

دانه خردل
این ادویه با ایجاد حرارت در بدن و تقویت روند سوخت و ساز، چربی بیشتری در بدن سوخته می شود. نتایج بررسی ها نشان داده است مصرف یک قاشق مرباخوری خردل تند، روند سوخت و ساز بدن را برای چندین ساعت ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش می دهد.بنابراین خوردن خردل با غذای حاوی ۷۰۰ کالری، باعث سوختن ۴۵ کالری خواهد شد.

دارچین
افزودن یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به غذای روزانه باعث کاهش قند خون و در نتیجه کاهش وزن می شود. کلسترول مضر را ۲۷ -۷ درصد و چربی کلی را ۲۶ -۱۲ درصد کاهش می دهد. توجه داشته باشید، دارچین دارای ماده ای شیمیایی به نام کومارین است که در صورت مصرف زیاد به کبد آسیب می رساند.

فلفل سیاه
اگرچه همه ما این ادویه را در منزل داریم اما تقریبا کمتر کسی از خواص آن مطلع است. پیپرین که ماده اصلی موجود در این ادویه است، سوخت و ساز چربی را ۸ درصد افزایش می دهد. علاوه بر آن، سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و به جذب بیشتر ماده مغذی کمک می کند.

آویشن
این ادویه بسیار خوش بو از سالهای دور در کشور ما ایران مورد استفاده قرار می گرفته است دارای خواص بسیاری است. از جمله این خواص می توان به بحث خواص ضد باکتریایی این ماده اشاره کرد. در عین حال روغن آویشن نیز برای ضد عفونی کردن و تقویت سیستم گوارش مناسب است.

زردچوبه
این ادویه نیز از جمله قدیمی ترین مواد مورد استفاده در غذاهای خوشمزه ایرانی است. تحقیقات اخیر ثابت کرده است که زردچوبه دارای آنتی اکسیدانهایی است که با عوامل سرطان سینه مقابله می کند. همچنین استفاده از این ادویه باعث می شود تا بدن شما آنزیم هایی را ترشح کند که باعث هضم چربی و قندهای موجود در غذا می شود./

/ 0 نظر / 5 بازدید